top of page
Design uten navn (5).png

4Service med utradisjonelt krav til unge jobbsøkere: Hos oss trenger du ingen arbeidserfaring

4Service søker etter verdens viktigste kantinemedarbeidere og stiller et utradisjonelt krav til søkerne: Skal du få jobben, kan du ikke ha arbeidserfaring fra før. 

I 4Service vet de hvor mye man kan få igjen ved å gi folk en sjanse. Derfor deltar de i karriereprogrammet Verdens viktigste jobb, som er utviklet spesielt for å gi unge mennesker en god start på arbeidslivet. 

– Vi tror på å gi unge talenter en sjanse. Derfor stiller vi ikke krav til erfaring. Tvert imot ser vi etter folk som aldri har jobbet før, men som brenner for å skape gode matopplevelser og menneskemøter, sier Tor Rønhovde, CEO i 4Service Gruppen.




Unge som faller utenfor arbeidslivet er en av de største samfunnsutfordringene i Norge. Ifølge SSB står over 110.000 mennesker mellom 15 og 29 år utenfor arbeidsliv og utdanning. De siste årene har antallet økt med 10-15 prosent.

For å bidra til å bekjempe ungt utenforskap har OsloKollega utviklet et nytt karriereprogram for unge uten arbeidserfaring. 

– Det første møtet med arbeidslivet kan være overveldende for mange. Hvis man først kommer skjevt ut, kan det forplante seg til varig stress, mangel på mestring og dårlig selvtillit. I verste fall fører det til at man slutter på jobben – og ikke er motivert for å finne seg en ny. Derfor har vi utviklet et karriereprogram som skal gi unge mennesker uten arbeidserfaring en positiv opplevelse – allerede fra første dag på jobben, sier Andreas Berfenstam, daglig leder i OsloKollega Utvikling. 



I 4Service har de opplevd stor vekst helt siden oppstarten i 2010. Ved å delta i Verdens viktigste karriereprogram sørger de nå for at førstegangsansatte ikke bare får en jobb, men også profesjonell karriereveiledning fra OsloKollega. 

– Den store veksten i mennesker, omsetning og tjenester er først og fremst et resultat av investeringer i våre medarbeidere. Ved å gi folk muligheter og ansvar, har vi fått mye mer tilbake, sier Rønhovde.

Hva innebærer det å jobbe i 4Service gjennom Verdens viktigste jobb?

Som ansatt i 4Service får man ansvar for oppgaver som å lage mat, servere og rydde i kantinene. Med riktig innstilling, vilje til å lære og jobbe hardt er mulighetene for personlig og karrieremessig utvikling store. 

– Vi ser ofte hvordan unge mennesker blomstrer når de får tillit, blir en del av et team og ser resultatene av sitt eget arbeid. Gjennom Verdens viktigste jobb får de ikke bare en jobb, men en viktig plattform for sin egen karriereutvikling, sier Berfenstam. 

Hvordan søker du?

Er du mellom 15 og 25 år, er glad i mat og mennesker og vil ha en jobb som gir deg både erfaring og utvikling? Da kan Verdens viktigste jobb i 4Service være perfekt for deg. Søk på Verdensviktigstejobb.no, og bli en del av et team som tror på å gi unge mennesker den sjansen de fortjener. 

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page