top of page
Design uten navn (5).png

FOMO-alarm: Nå kan du få din aller første jobb som verdens viktigste ungdomsreporter.

Switch søker ungdom uten arbeidserfaring, men med erfaring fra sosiale medier, til å være med å bygge opp en helt ny ungdomsredaksjon. 



Switch utvikler fremtidsrettede løsninger, som gir folk gode grunner til å glede seg til hvordan samfunnet kommer til å se ut – etter at vi har løst problemene som alle snakker om i dag. 


– Skal vi klare å skape stort engasjement for fremtidens løsninger, er det en forutsetning at vi jobber sammen med dem som skal leve i den. Derfor bygger vi nå opp verdens viktigste ungdomsredaksjon som skal sette positive fremtidsløsninger på agendaen i sosiale medier, sier Preben Carlsen, daglig leder i Switch LES HELE STILLINGSANNONSEN HER


Unge som faller utenfor arbeidslivet er en av de største samfunnsutfordringene i Norge. Ifølge SSB står over 110.000 mennesker mellom 15 og 29 år utenfor arbeidsliv og utdanning. De siste årene har antallet økt med 10-15 prosent.

For å bidra til å bekjempe ungt utenforskap har OsloKollega utviklet Verdens viktigste jobb – et nytt karriereprogram for unge uten arbeidserfaring. 

– Det første møtet med arbeidslivet kan være overveldende for mange. Hvis man først kommer skjevt ut, kan det forplante seg til varig stress, mangel på mestring og dårlig selvtillit. I verste fall fører det til at man slutter i jobben – og ikke er motivert for å finne seg en ny. Derfor har vi utviklet et karriereprogram som skal gi unge mennesker uten arbeidserfaring en positiv opplevelse – allerede fra første arbeidsdag, sier Andreas Berfenstam, daglig leder i OsloKollega Utvikling. 


Som ungdomsreporter i Switch blir du en del av Verdens viktigste jobb – et karriereprogram for unge uten arbeidserfaring. Det betyr at du får tilgang til verktøy, veiledning og oppfølging fra profesjonelle karriereeksperter i OsloKollega. De vil hjelpe deg å kartlegge dine ferdigheter, finne den perfekte jobbmatchen og gi deg oppfølgingen du trenger for å få en god start på arbeidslivet. 

– Vi ser ofte hvordan unge mennesker blomstrer når de får tillit, blir en del av et team og ser resultatene av sitt eget arbeid. Gjennom Verdens viktigste jobb får de ikke bare en jobb, men en viktig plattform for sin egen karriereutvikling, sier Berfenstam.

Comments


bottom of page