top of page
Design uten navn (5).png

Nå kan du jobbe for Oskar Westerlin: Søker verdens viktigste prodass til sitt eget medieselskap.

Oskar Westerlin vet at det lønner seg å gi folk en sjanse . Nå søker han Verdens viktigste prodass til sitt eget medieselskap.


I 2019 startet Oskar Westerlin og Jørgen Fjeldberg selskapet Fjeldberg Westerlin AS. Fire år senere er de 12 ansatte og har en omsetning på 17 millioner. For å vokse videre søker de nå etter en ny kollega som kan gjøre verdens viktigste prodass-jobb.


Vi tror på å gi folk en sjanse. Derfor søker vi ikke etter folk med erfaring. Vi vil heller ha deg som er klar for å lære masse, jobbe hardt og få en skikkelig kickstart på karrieren, sier Oskar Westerlin.


Selv om Oskar Westerlin er kjent for å ha det gøy på jobb, tar han det de driver med seriøst. Derfor samarbeider de med proffe karriererådgivere fra OsloKollega, som vil gi den som får sin første jobb rådene og oppfølgingen som trengs for å lykkes i sitt første møte med arbeidslivet. 


– Som du kanskje vet, er våre produksjoner ikke helt A4, så skal du jobbe for oss må du ha drive og like utfordringer. Derfor søker vi etter en ung person uten arbeidserfaring som er rå på å ta initiativ, ikke redd for å bli møkkete på henda og klar for hive seg ut i det meste, sier Oskar Westerlin.



Stillingen er en del av karriereprogrammet Verdens viktigste jobb. Dermed er ikke Verdens viktigste prodass-jobb bare en mulighet til å jobbe tett med en av Norges mest populære entreprenører og influensere, men også en mulighet til å få verdifull karriereveiledning og oppfølging fra profesjonelle karriereveiledere i OsloKollega.



– Verdens viktigste karriereprogram handler ikke bare om å gi deg en jobb, men om å legge til rette for at du kan skape din egen fremtid, Vi vil at du skal lykkes, og er her for å hjelpe deg med å gjøre nettopp det, sier Andreas Berfenstam, daglig leder i OsloKollega Utvikling, som står bak det nye karriereprogrammet.


Oskar Westerlin er ikke alene om å utlyse verdens viktigste jobb. Programmet inkluderer en rekke arbeidsgivere, som XXL, Oslo kommune, 4Service, Geitmyra-stiftelsen, Nyby og Switch, som nå utlyser heltids- deltids- og ekstrajobber på verdensviktigstejobb.no

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page